Skadevi

image92

Nu är det Skadevicup i stan.. Massa folk och små fjortisar springer runt överallt! Till råga på allt så bor jag bara några hundra (typ 200) meter från planerna så jag kan räkna med att vakna runt 07:00 av en trevligt högtalarröst som skriker ut matchresultat samt borttappade ungar.. Blääääää!

Detta har gjort att jag och min vän Hanna flyr stan i morron till gbg! Vilket förhoppningsvis blir mycket trevligt.. Sen blir det lite party på Krikelin senare på kvällen är det tänkt! OM det inte är något bra på Olstorp.. Men det ser tyvärr mörkt ut!


/Jen

The golden years

image91

Hittade en jättegammal bild på mig och Jennifer.. Coola brillor man hade på den tiden =) Hehe.. Ne, nu måste jag göra mig i ordning innan vännen kommer!


/Jen

Hej Gud

Jag har skrivit en önskelista till dig! Jag vill inte ge den till tomten för det är inte riktigt hans område..

1. Gör Alison odödlig! NU!
2. Snälla fixa så att mina närmaste vänner inte ljuger för mig.
3. Gör mig känslokall i en vecka ungefär.. Jag behöver semester!
4. Ge mig ett jobb med hundar alt gör så att jag kommer in på djursjukvårdarutbildningen!
5. Ge mig sol hela sommaren.
6. Samtigigt som du gör Alison odödlig kan du ta resten av mina närmaste!
7. Ge mig en miljövänlig bil i 20 årspresent.
8. Radera det hemska mellan mig och dumbo!
9. Gör så jag träffar Ville Valo! (Kan du fixa så det händer mer vore det inte helt fel..)
10. Se till så att mitt liv blir som en enda lång fest med massa roliga människor och händelser!

Tack på förhand!

Pussar och Kramar
Jennie


P.S. Jag lämar lite varm gröt åt dig på trappan! D.S

Keith Urban - Somebody like you



Va bara tvungen att lägga in denna! Det är min "när-livet-är-piss-och-allt-man-ser-är-mörker-men-lyssnar-man-på-denna-blir-allt-bra" låt.. Texten är sjukt lökig men han är grymt sexig!

Big Girls Don´t Cry..

.. Bullshit! Stora flickor gråter visst! Dom gråter sig till sömns, dom gråter när dom vaknar, tårarna droppar ner i skålen med flingor och mjölk, dom gråter i duschen, i mammas famn.. ja, överallt!

"And I'm gonna miss you like a child misses their blanket
But I've got to get a move on with my life
It's time to be a big girl now
And big girls don't cry"

Men jag är inte bitter, nejdå, jag överlever! Precis som alla andra gånger.. Men jag hade behövt dig nu Dumbo! Du vet vad jag går igenom och hur man tar sig ur! Please..


/Jen

Älska!



Buried alive by love - HIM

Åhhh.. Jag blir som en fjortis på nytt när jag ser/hör HIM! Det är som min drog.. Tonerna flyter runt i mitt blod och jag ryser av Villes röst! Speciellt den här låten...

To the captain

When the sun shine we'll shine together
Told you I'll be here forever
Said I'll always be your friend
Took an oath, I'mma stick it out 'til the end
Now that it's raining more than ever know that we'll still have eachother
You can stand under my umbrella



Inte min dag idag.. Vaknade alldeles för tidigt och kunde inte somna om, surt! Sprang rätt in i toadörren när jag sprang upp fortfarande lite sådär halvsovande.. Brände mig på min varma oboy och det spöregnar ute! Ne, en sån här dag önskar jag att jag sovit till tolv och vaknat av solen som steker i mitt ansikte.. Men tji fick jag!
Nu ska jag gå och göra något annat, helt meningslöst...

/Jen

The Queen

Tjoohhoooo! Va ju på Krikelin med lilla söta Hanna i Fredags och nu har dom äntligen lagt upp bilderna.. Jag är en jävla linslus när jag är full och det måste vi nog ändra på.. Innan bilderna blir allt för jätte hemska! Saknar att springa runt med den RIKTIGA linslusen Jessica! Hehe.. =)

image87

image88

image89

Sexy Back.. Lalalala...

image90

Hanna, hannas pojkväns kompis flickvän och jag.. Inte världens mest smickrande bild...


Jessica, jag saknar dig!


/Jen

Jag kommer inte på någon rubrik

Shit va jag är uttråkad! Jag har verkligen noll saker att göra på dagarna och när man dessutom går och längtar efter något (Fredag *Woohhooo*) så blir det ju ännu värre! Gahhhh.... Snälla gud! Ge mig något att göra! (Det enda jag begär är att det är kul och kanske kan ge lite pengar i kassan!)


/Jen

Kvinnlighetstest

Hittade ett kvinnlighetstest på en blogg.. Å tja, nu är det väl bevisat att jag är faktiskt kvinna =) Woohooo! Hehe..

Din poäng: 241
Du är laddad med östrogen och det råder ingen tvekan om att du är kvinnlig! You go girl!

Gör det själv och kolla!
http://www.environstudios.com/quiz/kvinnlighet.php  

Det finns dessutom ett manlighetstest så ni vet vad ni ska göra =)
http://environstudios.com/quiz/manlighet.php

Din poäng: 134
Du börjar bli en ung man, men mer hår på kroppen behövs innan du kan kalla dig för en man!
Ibland händer det att du tycker att blommor är fina, trots allt. Du börjar närma dig dock.

Hehe.. Lite manlighet finns det allt i kroppen =)

Shopping

Jaha.. Ännu en helt vanlig dag! Va hos min kära mormor och morfar och käkade.. Sen satte jag med vid datorn och handlade lite kläder.. Det behövs verkligen för jag har INGA sommarkläder! Dessutom är typ allt jag äger svart eller grått, vilket är lite tråkig på sommaren!

       

Köpte den här helt underbara vita klänning! Det va kärlek vid första ögonkastet verkligen.. Hoppas bara den sitter bra också!
Sen blev det ett rött, lite smågulligt linne.. Behöver som sagt lite färg i min garderob!
Sist men inte minst ett par short.. Dock inte i jeansfärg som på bilden utan i, tada, svart! Hehe.. Men tro mig! Dom va mycket snyggare i svart och dom kommer passa så jäkla bra ihop med linnet =)

Det har jag gjort idag! Jag är mycket aktiv! Hehe..

1 Juli --> Pier Pressure? Får se vad som händer =)


Love!

/Jen


This life is the best

 Den här natten kommer döda mig, jag ska sitta här och sminka mig i askan efter alla förlorade år, till att känna efter hur det känns att bara långsamt tyna bort. Jag har inget bättre för mig. Inmålad i ett hörn, uppställd och genomskådad. Jag har ingenstanns att ta vägen.

Hehe, jag är inte så nere som det kanske låter av det där.. Det är faktiskt en ganska bra dag och jag är ovanligt glad! =)
Träffade lilla Elin förut.. Det va ett tag sen så det va faktiskt trevligt! Hon är fin den tösa.. Dessutom tar hon faktiskt studenten på Fredag! Fy fan va hon är bra! Ska kolla på utspringet, kortegen och sen hoppas jag på lite tårta! Hehe..

Nu måste jag fortsätta plocka i mitt rum så det blir klart nån gång! Phhuu....


Tjing!

/Jen

Black and White

image83

This is my life right now! Grunden är svart, mycket svart! Jag har lämnat så mycket härligt bakom mig och det är bara svart!
Men så mycket väntar i framtiden! Så mycket vitt! Allt är vitt i min framtid!
Och alla vänner, old lovers, ja nästan alla har en stor, mycket stor plats i mitt hjärta! Vissa har stor, andra lite mindre men alla finns där!

Minnena kan ingen ta ifrån mig! Dom finns både här och där.. Som dom blanka sidorna i den bok jag kallar livet!


God Natt min kära!

/Jen

Fresh Touch



image82

Kommer du ihåg?!


Just a little insane

Back from Uddevalla.. Röd som en kräfta men mycket lycklig och utvilad =) Bilder kommer inom det snaraste! Även om det inte är så mycket att se så kan det vara trevligt!
Förövrigt saknar jag Hanna så jag håller på att dö (fjortistakterna sitter i lite, tyvärr!) Livet är ganska lugnt och tråkigt här i Skövde! Men jag lovar att komma upp så snart jag kan! Vilket kommer vara väldigt snart! =)

Sen måste jag också tillägga att jag har blivit kär!
Alltså vid första öronkastet (Ja, du läste rätt!) i Kristofer Åström! I fucking love him! Lyssnar just nu på hans nya skiva och den är helt underbar! Inte riktigt den musik jag brukar lyssna på men oj va bra den är!


image81


Sov så gott mina vänner! Och jag älskar er alla!

/Jen

Kaos

Vaknade upp till samma kaos som igår.. Hatar att jag inte kan bli klar med rummet snart! Behöver lite hjälp a´la Timmel tror jag!
Har i alla fall avnjutigt frukost i solen på altanen med Alison! Mycket trevligt! Ska snart in i duschen för att ge mig iväg på middag med mor, mormor och morfar.. Nice som tusan!

Skriver mer i kväll!

Love

/Jen

Bort

HANNA KOM OCH RÄDDA MIG.....!!!!!

Back in the håla

Jaha.. Då har man flyttat hem igen då! Det känns väl lite sådär faktiskt.. Tror jag? Vill inte riktigt känna efter än hur det är.. Det kommer väl som en bomb eller nåt sen antar jag! Tyvärr..

Det händer inte mycket annat just nu än packa upp, flytta runt och plocka ihop alla gamla möbler jag inte vill ha.. Men hann med en långpromenad med min lilla Alison idag! Shit.. Båda höll på att dö av värmeslag.. La oss under ett träd i skuggan och myste lite =) Det är i alla fall något positivt med att komma hem! Hehe..


I like you...


/Jen

It´s nice


Remember dreaming

"You know that place between sleep and awake, the place where you can still remember dreaming?
That´s where I´ll always love you, Peter Pan! Thats where I´ll be wating!"

Sol, glass och Hanna

Shit vilket väder det varit idag! Varmt som i en ugn.. Phuu...!
Annars har det inte hänt så mycket idag! Tog en sväng till Bauhaus med Hanna.. Va tvungen att köpa spackel till den där jävla dörren jag sparkade sönder.. Så den har jag lagat idag =)
Sen drog vi ner en sväng till stan och kollade lite.. Hamnade tillslut i folkparken med varsin glass i sommarvärmen!
Mycket mysigt! Så har min dag sett ut..

image80ckat

Sammanfattning av Kryssning och Sthlm

Okej.. Nu hade jag tänkt försöka mig på en ganska kort men ändå utförlig sammanfattning av mina galna dagar ute till havs och i stora staden!

Torsdag: Tja, vaknade som vanligt och allt det där ni vet.. Hamnade tillslut på Viking Lineterminalen med en burk cider i handen.. Ja va ska man säga? Kom på båten och började med ett besök i taxfree butiken! Sen började drickandet.. Och det höll på ett tag måste jag säga.. Träffade massa roligt folk på båten! Unga som gamla, snygga som fula, störda som normala.. Hehe.. Däckade i en hytt med Linus, Samara och 2 andra snubbar.. Vinglade ut därifrån vid nio på morronen för att lägga mig i min hytt där jag låg däckad till ungefär ett.. Då va det bara hoppa upp och in i duschen och vidare (ännu en gång) mot taxfreen.. Där mötte jag och Erika Hanna och Ankan som hade försvunnit natten innan.. Sen va det bara att gå av båten.. Trist men sant!

image76

Fredag: Kom fram till lägenheten i Tyresö där vi skulle bo vid halv sex snåret någon gång.. Då va det bara att packa upp, duscha och göra sig i ordning för en kväll på stan! Satt och drack och hade trevligt.. Åkte in till city vid nio och hamnade på Klara... Det va inget höjdarställe direkt så jag ringde min kära vän Rikard.. Tog mig hem till honom i Tyresö efter många om och men! (Gå inte vilse i sthlm full!)  Där slutade den kvällen!

image77

Lördag: Vaknade vid tiotiden eller nåt hemma hos Rikard.. Mådde faktiskt ganska bra efter kvällen innan! Följde med honom, hans mor, hund och granne ut på en promenad i Tyresöskogarna! Super fint! Trodde inte man kunde ha sånt i sthlm.. Jaja, det va trevligt som tusan i alla fall! Drog vidare tillbaka till lägenheten där dom andra döingarna låg och sova.. Lyckades återuppliva dom och drog med dom en sväng in till stan.. Där jag äntligen fick ta på slottet! =) Då va min dag gjord! Sen va det bara att dra hem igen för mat och öl! Drog in till stan också denna dag vid nio men hamnade då på Viper room! Där hände det mycket men det slutade med att Hanna och co hade tråkig så dom vandrade hemåt i natten medans jag satt kvar helt övergiven! Träffade lyckligtvis några trevliga 08:or.. =) Följde med en av snubbarna, vid namn Nicklas, hem till Sollentuna..  Kollade lite på tv å så innan vi somnade!

image78

Söndag:Vaknade upp hos Nicklas vid tolvtiden på dagen.. Låg och pratade lite men somnade om och jag kom inte iväg därifrån förän fyra någon gång.. Då hade mina vänner redan lämnar mig och sthlm bakom sig! Hoppade på pendeln till lägenheten i Tyresö där vi bott (Eller tja, sov ju inte där en enda natt) hämtade mina saker och stack till Rikard!  Vi gjorde väl inget speciellt direkt.. Låg och pratade lite! Väldigt mysigt! Sådana som han växer inte på träd! Sen gick vi och la oss..

Måndag: Vaknade ganska tidigt.. Utan en Rikard bredvid mig, han hade hoppat ner på en madrass på golvet! Duschade och käkade frukost.. Sen rullade jag, Rikard och hans bror ner mot Tyresö centrum för lite glassätning! Mumma! Sen spelade vi lite Nintendo och gjrejer innan jag tyvärr va tvungen att åka tillbaka till Norrköping.. Måste ju säga att det finns ju roligare saker!



Måste bara säga att jag har haft några helt underbara dagar och sällskapet kunde inte varit bättre! Speciellt inte sista dagarna...
Alla bilder finns som sagt på min bilddagbok (adress finns i inlägget under)


Massa kärlek!

/Jen

Bilderna

Så.. Nu har jag i alla fall lagt upp alla bilder från helgen på bilddagboken.. http://jenniepersemo.bilddagboken.se/ 
Hela historien kommer på Torsdag eller Fredag.. Är mitt uppe i flytt just nu så har egentligen inte tid att sitta här..!


Hej!

/Jen

Zzzzzzzzz

Då va men hemma från detta lilla äventyr! Klockan är just nu 01.32 och jag orkar verkligen inte gå in på detaljer! Det kommer i morron! Lovar.. Men ni kan få ett smakprov =)

image75

Det kommer mera.......