Onsdag



Min blivande man! Hehe, väntar bara på att han ska sjunga en lika vacker låt för mig! Loooove!

Tisdag

Massa nya artister till Hultsfred. Alla är inte klara men jag har redan en liten lista över va jag ska se än så länge!

  • HIM
  • Adam Tensta
  • Neverstore
  • Babyshambles
  • Lazee
  • Miss Li
  • Håkan Hellström
  • Raised Fist
  • Simple Plan
  • Sugarplum Fairy
  • Those Dancing Days
  • Linkin Park
  • The Hives

Party, party!


Söndag

Bio igår med Sanna å va folk än säger så va den bra! Sweeney Todd alltdå. Sen blev det Bogrens och kanske lite för många shot! Hehe....

image231

image232

Två snubbar som spilde öl på Sanna vilket ledde till gratis champange!

image233

image234

image235

Jennie goes Carola

image236

Det blev en del sånna under kvällen!

image237

Toan - Bästa stället på jorden!

image238

image239

Still Friday

"I'd give my everything to you,
Follow you through the garden of oblivion.
If only I could tell you everything,
The little things you'll never dare to ask me

Do you really know me? - I might be a God.
Show me that you care and have a cry.
How do you see me? - ... as the one?
Can you see my blood when I'm bleeding.
How can you love this exile, and how could I desire you.
When my pain is my pain and your is too"

/Broken - Sonata Artica

Fredag

Sitter här hemma, helt ensam och funderar på om jag kanske skulle ta och öppna vinflaskan jag fick i present utav Johan och försöka dränka mina sorger...

Favorit i repris fuckers!

image230


Ett stort jävla misstag är va det är! Fuck, fuck!

Because I said so



Videon suger men låter är sjukt bra!

Torsdag

Idag är en bra dag.. Det är faktiskt det! Jag är glad att jag har dom vännerna jag har och jag älskar dom verkligen av hela mitt hjärta! Dom är underbara.

Ska på bio på Lördag! Sweeney Todd, vilket betyder en två timmar lång orgasm eftersom Johnny Depp har huvudrollen. Åhhhhhhhhhhh... Hehe!

image229

Tjing för att låtsas vara hel. Tjing för att spela ett spel.

Idag va världens värsta dag... Vaknade sjuk som ett as, halsen va helt igenkorkad så frukost va inget å tala om.. Det blev lite vatten. Skolan sög, restan av dagen sög...
Slutade med att jag satte mig å skrev ett sjukt öppet och ärligt brev till Daniel. Jag kommer ju så klart aldrig ge det till honom men det va skönt å få ur sig ganska mycket av alla känslor.

Det va min helt pissiga dag! Nu ska jag sova och glömma att Måndagen den 18 Februari ens funnits!


Va faaaaaan

Nu är det så här... Igen! (Jag tycker om ordet igen!) Jag har två frågor jag gått å grubblat på skitlänge nu och nu börjar jag störa mig grymt mycket...

1. Hur faaan visste Alex att jag råkade hångla upp Henrik?! HUR?!?!?!?! Sa jag det lite så där klumpigt på fyllan eller vad?!?!?!?! Alltså seriöst... Hur?!
2. Vart tusan är min gråa tröja? Den har varit bort typ sen jag flyttade från Norrköping och jag tror knappast Alex har den... JAG VILL HA TILLBAKA DEN!!!!!!! Jag tycker faktiskt om den tröjan.. Den är fin!

Ni anar inte hur mycket jag stör mig på det där... Gaaahhhh!


Va hemma hos Ljung en sväng idag... Det va faktiskt trevligt! Undra varför jag inte umgås mer med henne? Vi ska iaf ut i morron! Ja det ska vi för ingen ska banga! :P Hehe... I´m looking forward to it! Eller nåt... Det va ju det där med engelskan!

Det va väl ungefär det jag hade å kläcka ur mig.. Eller tja, helt bara sådär, jag har blivit kallad på anställningsintervju på Skara sommarland.. Men eftersom att jag redan har ett sommarjobb där jag trivs tror jag faktiskt att jag skiter i det... Jag sviker inte mina kossor!! Sådeså!



XXX
Jen

En liiiten ganska obetydlig fundering...

Alltså så här ligger det till.. Jag är världens sämsta människa när det kommer till att prata känslor och jag sa typ aldrig nåt till Daniel hur jag kände eller så.även om jag ville det.. Men fan, ska jag säga det nu? Eller ska jag bara låta det vara eftersom att det ändå liksom är slut?! 

Tisdag

Hade Kemi idag med dom otroligt trevliga töserna Sanna och Cecilia.. Slutade vid tolv så vi bestämmde oss för att gå å käka lite å då kom vi som vanligt in på det trevliga samtalsämnet pojkar.. Cecilia konstaterade att bögar är bortkastade män! Alltså typ ALLA bra killar är bögar.. Varför?!?!?!?
Jaja, ska iaf på bio nästa vecka.. Det ska bli lite skönt å få göra nåt annat än plugga! Det börjar bli liiite tjatigt!


Ciao!



/Jen

Du får 50 spänn om du köper min hjärna! Snälla?!?!

Jävla fucking skit att det ALLTID ska hända mig.. (Måste bara påpeka att detta handlar inte om Daniel eller nåt!!)
Det sätter sig fast med typ Karlsson superklister i huvudet och det slutar med att det är det enda jag tänker på.. Why me?!?!?!?!?!? GAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH 

Måndag

image228

I dag älskar jag Theodor.. Jag måste erkänna att jag varit/är (??) liiite nere efter Daniel men ååå va glad jag blir av den där lille saken! Hehe...

Har varit sjukt upptagen hela dagen! Först skola, sen vårdcentralen men en stackars liten lillasyster, efter det åkte vi upp en sväng till berget. Det va meningen att hon skulle övningsköra lite med mig men när hon väl fick fart på bilen blev jag totalt livrädd så fick sket i de å åkte hem.. Sen va det bara å ge sig iväg ner till stan... Hittade äntligen mina vita converse! I love, love, love, love them! Å efter det va det glasögonprovning med min mor.. Jag måste ju ha läsglasögon... Bläääääääääääää! Hittade iaf två par som va helt okej... Får se om jag kanske hittar på nåt med Andreas eller nån ikväll.. Måste egentligen plugga men det finns ju så mycket roligare saker å göra!


Ciao!



/Jen

Söndag

Åhhhh, jag har aldrig varit så här bakfull i hela mitt liv.. Å ingen lugn helg blev det heller! Krikelin på Fredagen och Bogrens på Lördagen.. Sen är jag dessutom singel igen.. Det händer mycket på bara några dagar!

image221

image222

image223

image224

image225

Thorvald

image226

Å så har vi snyggOlle ;)

image227

wooooooooohooooooohhhhhhhhhooooooooo igen

Jennie ska flyltta till Norrköping!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kan det bli bättre?!?!?!?!?! NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


WWWWHHHHHHHHHHOOOOOOOOOOOOWOOOOOOOOOOOOH

Om exakt 15 minuter kommer denna pilngla landa i Skövde och av erelg!farenhet kommer det inte bli en lugn helg!!
 
image220

Ensamhet

Jag hatar det.. Att ibland känner jag mig så ensam så jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen!  Ibland behöver jag bara en liten kram eller nån som kan hålla om mig... Det är allt jag begär! Är det för mycket?


Fredag

image219

Idag diggar jag grisbonden Karl-petter.. Han måste vara sveriges skönaste bonde! Enda anledningen till att jag kollar på let´s dance om jag ska vara ärlig ;)