Är det nån som bryr sig verkligen?

Fick precis ett sms av  en vän till mig som tydligen brukar läsa min blogg men han tyckte den va lite för opersonlig.. Då tänkte jag bara göra klar för dom få individer som faktiskt läser min blogg att dom allra mest personliga tankarna och känslor hamnar i en bok som är mycket väl gömd för världen.. Vissa saker vill man inte dela med alla och vissa saker kanske inte alla vill höra.. Det va bara det jag ville säga!


Ciao igen!



/Jen


Torsdag

image218

Såg trailern till sex and the city filmen idag... Det kommer bli årets bästa film! I LOOOOOVE it! Jag är nog lite småberoende av serien :P Hehe...


Ciao!



/Jen

Onsdag

Sova är sjukt underskattat.. Jag älskar att sova! Jag menar, det är typ världens bästa tidsfördriv..
Va föresten och sökte jobb på MAX idag.. Hoppas jag får det! Behöver lite extra pengar..

Annars rullar det på som vanligt.. Inget nytt i mitt liv so far...



Ciao!



/Jen

Söndag

Va ute en sväng igår igen med Hanna, Malin, Sofia och Jenny.. Inte lika mycket röj som i Fredags men det va hyfsat ändå!

Hittade två fina bilder från i Fredags också :P

image216

image217

Within Temptations (feat Keith Caputo) - What have you done


Fredag

Party, party med Hanna tonight! Veeeery, veeery nice liksom..

By the way....

Är det nån som hört Kent nya låt Columbus?! Det måste vara världens genom tidernas bästa låt... Får alltså gåshud varenda gång jag lyssnar på den.. Texten är helt briljant! I love it!


Onsdag

Första psykologilektionen idag.. Kan nog bli intressant men oj va jag saknar kossorna!


Måndag

I dag va det då dags att sätta sig i skolbänken igen... Det känns faktiskt sjukt bra! Va nog mest rädd för att hamna i en grupp med typ bara 40-50 åringar men den äldsta va säkert inte äldre än 30.. Så nån trevligt individ kan jag nog hitta å bryta ner med min underbara personlighet!
Hann med en engelska lektion idag och jäklar va kul det va.. Eftersom att jag nu är uppe på c nivå så va det ju lite speciellt... All undervisning är på engelska och säger du ett ord på svenska åker du ut ut klassrummet.. Det känns som en liten utmaning eftersom att jag har ganska svårt å stänga käften och gärna pratar i tid å otid.. Hehe! Vi får se hur det går...

Men det är ju inget Marieborg direkt....

image215

Norrköping/Linköping med syrran




image205

image206

image207

image208

image209

image210

image211

image212

image213

image214



Lördag

Hemma från Norrköping.. Lite lagom sliten efter tre timmars bilkörande i storm! Bilderna kommer iaf i morron eller senare ikväll.. Lillsyrran måste fixa in dom på datorn först...


Bara det jag hade å kläcka ur mig!

Ciao!



/Jen

Torsdag

image204

Norrköping i morron! Titta på alla fina spårvagnar igen..

Måndag

Ny vecka å jag har fortfarande inget vettigt å göra.. Det är lite surt men om en vecka börjar skolan! Woohhoooo..
Va ute en liten sväng med Anders i Lördags.. Va meningen att vi skulle dra till Bogrens men det blev Krikelin eftersom jag lovat mina vänner Melker å Mathias å komma förbi.
Kvällen slutade iaf på McDonalds med Anders å lite senare kom nån liten Olle också.. Fick dessutom ett roligt samtal från denna Olle när jag kommit hem :P Hehe...

Nu har lillsyrran gjort kladdkaka... Mmmmmm!


Besos!


/Jen

Alison

Jag blir så jävla blödig när det kommer till djur och jag kan bara inte släppa det som hände med den där stackars katten.. Så tänkte jag bara på en liten rad föra det klart för alla att jag älskar min hund över allt annat på den här jorden och jag skulle kunna offra mitt eget liv för henne.. INGEN kommer någonsin betyda så mycket som hon! Sådeså!

image203

Fredag

http://umea.expressen.se/nyheter/1.1000173/katten-smilla-skots-ihjal-med-luftgevar

Jag ska leta upp den där lilla jävla snorungen, sen ska jag ställa honom vid ett staket, kolla honom djupt i ögonen innan jag blåser huvudet av honom med ett hagelgevär! DET ÄR PRECIS SAMMA JÄVLA SAK! Jävla horunge!!!!

Torsdag

Klumpen... Jag hatar klumpen! Verkligen hata på allvar... Men den kommer ibland och då är den där. Då försvinner den inte. Den liksom lever och jag hatar det! Den förstör ganska mycket faktiskt...
Det är mina tankar som förströr.. Alla säger att jag tänker för mycket.. Detta är dock inget jag håller med om men enligt ALLA så tänker jag för mycket..
Men seriöst? Hur slutar man tänka då? Är det nån som vet det kan ni väl dela med er?! Till någon som tydligen behöver just den kunskapen..

Fan va jag hata klumpen...

Tisdag

Idag har jag verkligen gjort minsta möjliga.. Va ute på Suntetorp en sväng och klappade lite kossor.. Fick också veta att sommarjobbet är klart! 3 månader med kossor.. Skönt att slippa tänka på det iaf!

Sen satte jag mig och började läsa första boken om Arn.. Va å såg filmen med Daniel i Söndags och den va faktiskt ganska bra men alla säger ju att böckerna är bättre så jag tänkte ge dom ett försök!



Ciao!



/Jen

Sömnlöshet

Vet ni vad som händer om man sitter uppe pigg och klarvaken en Måndagsnatt?! Jo, man handlar massa kläder och blir väääldigt mycket fattigare!

           

Observera att jag tyckar om svart, vitt och grått..

Kate Nash - Foundation

 

I llllllllllllllllooooooooovvvvvvveeeeeee her!!!!!!!!!!

..........................

Varför jag? VARFÖR SKA DET FAN I HELVETE ALLTID VARA JAG?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

image195

Nyår

På språng...

image194


Torsdag

Inte mycket nytt har hänt.. Slutat på Suntetorp och väntar på att skolan ska börja..

Fick en nyårspresent av mina gulliga föräldrar =)
image192