Måndag

Kan någon ge mig dom fyra senaste åren tillbaka?? Jag vill göra något vettigare med dom..

Ska jag duscha idag eller i morron? Orkar fan inte.. PissPiss! Saknar Hanna nåt så fruktansvärt.....


/Jen

Bara för att...

Ugly, useless and over-inflated

Söndag

ALDRIG MER ALKOHOL!!


Lördag

Sunkig Lördagsmorron.. Ungefär som vanligt! Hehe! Fredagskvällen spenderades hemma hos Daniel med filmtittande.. En väldigt trevlig kväll! Dessutom tycker jag om honom mycket mer nu när han köpt bil.. Hehe, va i Grästorp en sväng med pojken i Torsdags, tror jag det va, å kollade in en Polo -03.. Tjusigt värre! =)

Ikväll lutar det åt förfest hemma hos Mathias om inte Daniel lyckas hitta nån trevlig.. Sen blir det Krikelin som vanligt! Så jag räknar med att bo i sängen i morron.. Men det har också sina fördelar =)

Nu måste jag duscha å sådär...

Ha det bra allihopa!

/Jen

Nick Cave & The bad seeds - As I sat sadly by her side



Videon suger men låten passar ganska bra in på den här otroligt jobbiga dagen.. Jag är både psykiskt och fysiskt utmattad just nu!

Det enda väldigt positiva med denna dag är att Daniel är hemma igen! Ska iväg dit en sväng lite senare ikväll och säga hej =)


Sov gott min lilla vän!

/Jen

Tisdag

Vanlig dag.. Inget mer att säga om det.. Mer än blää!

Glöm inte å kolla in älsklingsHannas blogg!
www.haninsch.blogg.se
NU! =)



image101

Fair To Midland - Är totalt förälskad i deras nya (?) låt Dance Of The Manatee..


Tjing!

/Jen

Måndag

Jobb idag, trist men sant... Saknar Hanna och folket i Norrköping.. Och Daniel är fortfarande i Lettland.. Men jag är väl ganska glad ändå!

Det va allt jag hade idag.. Mitt liv står still!!


/Jen


Back home again.. Blää!!

image100

Jag och den bästa i hela världen! Älskar henne av hela mitt hjärta!

Kom nästan precis innanför dörren hemma och shit va trist! Har haft den roligaste helgen på länge uppe i Norrköping med alla mina älsklingar!
Hade lite fest i Fredags men den är tyvärr ganska censurerad.. Mycket hände på lite tid! Trevligt som tusan va det iaf! =)
Sen blev det en väääldigt lugnt Lördagkväll med Hanna, Martin och Simon. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord.. Vilket va ganska mycket!

Men annars händer det inte så mycket.. Jobb i morron som vanligt! Tyvärr har min bästis Daniel åkt till Lettland så jag får gå och sakna honom till på Onsdag.. Jobbigt värre!

Nu måste jag äta..


//Jen

It´s mee!!

image99

Titta vad jag hittade på Krikelins hemsida.. Jag och mina nya bästa kompis Mathias från i Lördags. Han ser inte fullt så glad ut som jag men skit samma =)

Jaja, nu ska jag iväg till min andra bästa vän Daniel och kolla på film eller nåt. Dör ju snart av uttråkning här hemma!
Måste dessutom ringa min goding Hanna i Mariestad och min mojjeHanna i Norrköping.. Kolla hur det blir i helgen!


Ha det toppen där ute!

/Jen

The Fray - How to save a life



"Where did I go wrong, I lost a friend
Somewhere along in the bitterness
And I would have stayed up with you all night
Had I known how to save a life"

Söndagmorron



Då sitter man här igen.. Inte bakis men ganska sunkig och allmänt seg!
Umgicks med min vän Daniel i Fredags. Det blev en ganska lugn kväll.. Han drog med mig på bio. Kollade på Transformers. Den va faktiskst bättre än jag trodde! En helt okej film alltså..

Igår blev det utekväll med min pudding Hanna och Daniel. Förfest hos någon snubbe i Trängen och sen vidare till, tada, Krikelin! Som vanligt alltså! =)
Sen skulle jag få skjuts hem men det blev ju inget så när jag börjat min vandring kom snälla Andreas och plockade upp mig. Så jag åkte tjusig bärgningsbil hem =) Det är det inte alla som får göra..

Nu måste jag äta!

/Jen

Release me

Jag är inte bitter, bara jävligt krossad!

Dessutom har jag gått och blivit sjuk, sjukt på riktigt! Inte kul, inte kul! Men det är väl en del av detta kallat livet.

Sitter mitt inne i en ganska trevligt diskution med Tomas och Simon över msn. Inte för att dom har så mycket vettigt att säga men jag saknar dom! Man kan inte göra annat.. Mina goa vänner uppe i Norrköping!
 Ska dit nästa helg i alla fall.. =) Trevligt värre!
Just i detta nu skickar jag alla min kärlek upp till er!



/Jen

Sorg i Jennies vovveland

http://www.expressen.se/nyheter/1.753408/lilla-rakim-dodades-av-kamphund 

Ne, nu måste någon eller några ta tag i det här! Jag är väldigt splittrad just i den här frågan.. Som den sanne djurvännen jag är skyller jag inte på hundarna utan ägarna utan kunskap och uppfödarna som inte bryr sig om annat än pengar! Allt är ju av helt fel anledning..
Jag tänker inte "ta ut min ilska" här utan där det kan göra någon nytta!


Nu ska jag gå och dränka min vovve med massa pussar och kärlek! Hon är värd varenda droppe!

/Jen


AlternativJennie

Va ute en sväng med Daniel och hans vänner igår.. Hamnade på världens segaste och tråkigaste förfest men det ordnade upp sig senare på kvällen när vi väl kom in till stan.
Och jag är numera känd som "alternativJennie", fråga mig inte varför men Daniel tyckte det var väldigt passande på mig..

Träffade Lollo från Sötåsen på vägen in till Krikelin, mycket trevligt!
Dessutom så måste jag klippa min lugg!

image97

Editors - Smokers Outside The Hospital Doors



Vanlig seg dag! Tur att jag va ledig idag..
Vaknade runt nio i morses, mådde pyton men va tvungen att skjutsa syster till jobbet. Kom hem, tog en alvedon och la mig igen! Phuu... Men duktig som jag är släpade jag mig ut på långpromenad med Alison..

Som ni ser.. Just nu är det "händelsetorka" i mitt liv! Boring!!

/Jen

SegOnsdag

Ännu en seg dag på jobbet.. Ska jobba själv dom närmsta fyra veckorna så det lär väl bli ännu värre kan jag tänka mig! Får umgås lite med min Mp3 spelare.

Kom iaf hem tidigare idag och lite lagom trött la jag mig i sängen och somnade till lite. Vaknade av en galen huvudvärk, halsont och feber.. Dagen kunde inte blivit bättre! Jaja, då är det bra att jag är ledig fram till Måndag.

Hoppas allt är bra med alla där ute!

Love!


/Jen

Day 1

Nytt jobb, nya rutiner! Nu har jag blivit fylld med ny, hmm, fakta =)  Började städa på Tidans äldreboende/skola/dagis samt vårdcentral idag! Det är så galet mycket man ska komma ihåg.. Olika moppar hit och dit och då ska jag inte ens börja med alla medel.. Jag ska skriva en lista!
 
Ne, nu har det kliat i min fot sen igår och nu kan det gott sluta! Skitirriterande eftersom att det är det enda jag tänker på ungefär.. Gahh!

Nu bär det av på låångpromenad med vovven! Solen skiner ju =)


/Jen

Mer bilder..

Fler bilder finns i min bilddagbok!

http://jenniepersemo.bilddagboken.se/ och den 30 Juni!



/Jen

Modell för en dag

image93


image94


image95


image96

Vi i gbg igår med min lilla gullekossa Hanna och lekte modell för en dag! En jäkla upplevelse måste jag säga.. Jag skulle adrig någonsin vilja bli modell men det va häftigt att prova på!

Nu ska jag hinka i mig vatten! Behövs efter gårdagens festligheter.. Phuuu...